HR adviseur

Enschede, Nederland
Vacature is vervallen
3 dagen geleden Vast
Deeltijd
€ 2500 - 3500 per maand
Categorie: HR, Administratie
Branche: -
Uren per week: 24 - 32
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 5 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree
Periode: 01-10-2022

Ben jij er klaar voor om in diverse operationele HR zaken en projecten te duiken? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Jouw rol als HR adviseur: 

De functie van HR adviseur is een veelzijdige functie waarin je zowel verantwoordelijk bent voor de operationele zaken als diverse projecten. Het betreft een functie voor 24 á 32 uur per week. Samen met de HR Manager zal je gaan bouwen aan een toekomstbestendige HR-afdeling. Je houdt je daardoor bezig met alle facetten van HR. Je bent onder andere verantwoordelijk voor alle operationele HR taken en bent een aanspreekpunt voor medewerkers en leidinggevenden. Samen met de HR Manager zal je de afdeling verder professionaliseren waarbij men zich eerst richt op het op orde brengen van de basis.

Onze voorkeur gaat uit naar iemand die proactief is en die het leuk vindt om te bouwen aan een HR afdeling de organisatie kan supporten om haar ambitieuze plannen waar te maken. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en pakt actief dingen op. Als we jou iets vragen weten we zeker dat het correct en tijdig geregeld wordt. Daarnaast weet je snel de juiste mensen/collega’s om je heen te verzamelen om samen te bouwen aan verdere professionalisering van de organisatie.

Dit is waarom jij bij deze opdrachtgever wil gaan werken:

De opdrachtgever is een dienstverlenende organisatie die zich bezighoudt met het efficiënt verlenen van technische service en onderhoud aan vastgoed. Het kantoor van de opdrachtgever is gevestigd in Enschede, maar de monteurs zitten door het hele land. De missie van onze opdrachtgever luidt om in hun dienstverlening toonaangevend, datagedreven en een voorbeeld in Nederland te zijn. 

De organisatie kenmerkt zich door korte lijnen en een fijne, informele omgang met elkaar. Je krijgt alle vrijheid om zaken op te pakken en je in het HR vak verder te ontwikkelen. Voldoende uitdaging dus. 

De organisatie valt onder de CAO Technisch Installatiebedrijf. Zo wordt je onder andere aangemeld bij het Pensioenfonds Metaal & Techniek, bouw je 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen op en kennen we diverse secundaire arbeidsvoorwaarden. Je ontvangt een laptop en mobiele telefoon.

Jouw taken en verantwoordelijkheden:

  • Het optimaliseren van de inrichting in Afas; 
  • Het ontwikkelen van diverse regelingen en procedures, bijvoorbeeld: het ontwikkelen van een succesvolle HR cyclus waarin de medewerker centraal staat. 

Opleiding en ervaring:

  • Je hebt een afgeronde hbo opleiding in het HR vakgebied;
  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Je hebt kennis van Afas (pré); 
  • Je hebt kennis van relevante wet- en regelgeving.

Persoonlijkheid en competenties:

  • Je bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Je bent empathisch en analytisch;
  • Je bent ook betrouwbaar, nauwkeurig en een aanpakker.
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
HR adviseur
hbo
Parttime
Enschede
HR
HRM
vastgoed
techniek
Vaardigheden
Vaardigheden
nauwkeurig
Betrouwbaar
Afas
communicatief